MF Select

shutterstock_164063837 paars 632x232

MF Select is gespecialiseerd in het werven, selecteren en testen van professionals op HBO- en WO-niveau voor tijdelijke en vaste functies. Heeft u een vacature op hoger kader niveau? Overweeg dan om MF Select in te schakelen. Wij nemen u werk, tijd én zorgen uit handen in het gehele werving- en selectietraject.

Onze aanpak
We starten iedere werving & selectie- of detacheringsopdracht met een kennismakingsgesprek om uw organisatie te leren kennen en de vacature in kaart te brengen. Op basis daarvan starten we de procedure, bestaande uit het actief benaderen van kandidaten, uitgebreide selectiegesprekken, inwinnen van referenties en een eventueel assessment. Deze aanpak heeft er toe geleid dat er inmiddels vele honderden succesvolle plaatsingen zijn gerealiseerd.

Onderscheidende tariefstelling
Wij werken op basis van het no cure no pay-principe; alleen bij succesvolle bemiddelingen brengen we een bemiddelingstarief in rekening. Daarbij nemen we tevens de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de bemiddeling en kiezen we voor een onderscheidende tariefstelling; 50% van de bemiddelingsfee wordt gefactureerd bij indiensttreding en 50% na het succesvol doorlopen van de proeftijd.

Flexibel of vast
Op het moment dat u onze geselecteerde kandidaat wilt aanstellen voor de functie, dan heeft u de keuze uit verschillende contractvormen; directe overname van de kandidaat, detavast en detacheren. Bij directe overname komt de kandidaat rechtstreeks bij u dienst en betaalt u MF Select het afgesproken bemiddelingstarief. In het geval u kiest voor detavast of detachering komt de kandidaat bij ons op de loonlijst te staan. Wij bieden de kandidaat een detacheringscontract aan voor een bepaalde periode en fungeren als formeel werkgever. De kandidaat gaat bij u aan het werk en u betaalt MF Select een uurtarief voor de afgesproken uren van de kandidaat. 

Onze kracht

» Wij zijn al ruim 20 jaar actief op de noordelijke arbeidsmarkt. Onze kennis en ervaring zetten we in om voor u de beste HBO- en WO- professional te vinden.

» Onze consultants hebben specialistische kennis in huis van de branches waar zij voor verantwoordelijk zijn. Ze spreken de vaktaal en weten wat er speelt in de sector.

» Wij matchen op basis van criteria én bedrijfscultuur. Alleen voldoen aan het functieprofiel is bij ons niet voldoende.

» Aanvullend op de werving- en selectieprocedure kunnen we in eigen beheer ook assessments aanbieden.

» Wij bieden de mogelijkheid om hoogopgeleide professionals op detacherings- of detavast basis in te zetten.

Neem contact met ons op

In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze aanpak en uitgebreide dienstverlening. U kunt ons bellen, mailen of een contactformulier invullen.

 tel  050 - 599 14 93
 e-mail icon 28x28  info@mfselect.nl
 Internet 28x30  contactformulier