Werkwijze

shutterstock_63842656 632x232 X

Heb je een interessante vacature van ons gezien die past bij je interesses, ervaring en talenten? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Op het moment dat we genoeg raakvlakken zien nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Onze aanpak 
In het eerste gesprek gaan we uitgebreid in op jouw kennis, ervaring, wensen en ambities. Daarbij komt niet alleen de openstaande functie aan bod, maar bespreken we ook onderwerpen als de ideale werkomgeving, teamsamenstelling en bedrijfscultuur. Binnen ons kantoor werken we met vaste contactpersonen, zo ben je altijd verzekerd van een vast aanspreekpunt.

Sollicitatieprocedure
Op basis van al deze gegevens bepalen we of je in aanmerking komt voor de openstaande vacature. Indien er een match is bespreken we de sollicitatieprocedure en leggen je gegevens neer bij onze opdrachtgever. Als deze procedure naar wens verloopt en je wordt aangenomen, treedt je rechtstreeks in dienst bij de desbetreffende opdrachtgever of krijg je eerst een detacheringscontract via MF Select.

Andere carrièremogelijkheden
Mocht de vacature niet aansluiten bij jouw profiel, dan kijken we of er eventueel andere mogelijkheden zijn binnen ons netwerk. Wij hebben dagelijks contact met een groot aantal bedrijven en organisaties in Noord-Nederland en helpen je graag met het vinden van een uitdagende baan, waarbij je je goed op je plek voelt, enthousiast kunt werken en jouw talenten optimaal kunt benutten. 

Bekijk onze vacatures

Schakel MF Select in voor een nieuwe stap in je carrière!
Vind hier de actuele vacatures voor professionals op HBO- en WO-niveau.

Neem contact met ons op

In een persoonlijk gesprek beantwoorden we je vragen en vertellen we je graag meer over de vacatures. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.

 tel  050 - 599 14 93
 e-mail icon 28x28  info@mfselect.nl

 

Volg ons op LinkedIn

linkedinVolg ons op LinkedIn en blijf automatisch 
op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Werken bij MF Groep

MF Groep is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Weet jij vraag en aanbod van arbeid goed op elkaar af te stemmen? Heb jij de drive en het enthousiasme om contacten met onze opdrachtgevers te leggen en onderhouden? » Bekijk dan onze interne vacatures