Over MF Select

MF Select is gespecialiseerd in het werven, selecteren en bemiddelen van professionals op HBO- en WO-niveau voor tijdelijke en vaste functies. Wij zijn al ruim 20 jaar actief als intermediair op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland. MF Select opereert vanuit het hoofdkantoor in Groningen.

Onze naam kenmerkt ons
MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner, bemiddelaar en werkgever.

Mensen maken het verschil
De wereld van werk verandert in hoog tempo. Vergrijzing, ontgroening, digitalisering, mondialisering en een veranderende overheid zorgen voor een grote dynamiek. Eén ding blijft: mensen maken het verschil! Met onze medewerkers en kandidaten maken wij het verschil in de wereld van werk.

Persoonlijk contact
We willen onze opdrachtgevers en kandidaten goed leren kennen, zodat we de juiste match kunnen maken. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijk gesprek (face-to-face) met opdrachtgevers en kandidaten. En dat zie je terug in de kwaliteit van onze bemiddelingen. 

MF Select is onderdeel van de MF Groep