Sales Manager

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2800 en € 3400
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Groningen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Kwalitatief goed personeel is schaars. Dat geldt zeker voor de horeca. Niet iedere uitzendkracht is even kundig met een dienblad of weet de perfecte melkschuim voor een cappuccino te maken. Als salesmanager begrijp je waar jouw klant naar op zoek is.

Als sales manager ben je voortdurend op pad om nieuwe klanten aan je te binden. Je gaat klanten helpen met het oplossen van hun personeelsprobleem. Dit doen we op payroll- en uitzendbasis. De ene keer is dit een hulpkracht voor in de bediening of in de keuken. De andere keer is dit een barmanager of medewerker op een evenement. We doen meer; het geven van vakgerichte horecatrainingen, het maken van promotiefilmpjes en ondersteuning op HR- en administratie gebied bij payrolling.
Het soort klant en dienstverlening varieert dus sterk. Restaurants, cafés, pubs, groothandels en grootschalige evenementen (bijvoorbeeld Noorderslag Eurosonic, FC Groningen en Martiniplaza) vertrouwen allemaal op MF Horeca Personeelsdiensten.

Hoe jij de lokale markt bekend maakt met MF Horeca Personeelsdiensten is aan jou. Je krijgt hier in een vrije rol. Als verkoper in de horeca branche moet je tegen een stootje kunnen. Je zal regelmatig tegen een “nee” aanlopen. Vastberaden als je bent, weet jij dat je bij een volgend contactmoment wél iets voor je klant kunt betekenen.
Speerpunt van de functie is het uitbreiden van het klantenbestand. Hebben jij en je klant getoast op een mooie samenwerking? Dan draag jij je contact over aan je collega accountmanager voor het dagelijks beheer. Dit is wat je gaat doen:

• Werven van nieuwe klanten in de (lokale) horeca branche
• Maken van acquisitieplan. Hoe ga jij de horeca markt bewerken?
• Doen van een zorgvuldige verslaglegging
• Op eigen inzicht voorstellen doen bij klanten 

Waar ga jij werken?

Over MF Horeca Personeelsdiensten
MF Horeca Personeelsdiensten bestaat uit een team van professionele collega’s die altijd klaar staat om haar klanten op weg te helpen in de horeca. Administratie, juridische ondersteuning en het oplossen van een personeelsvraagstuk.

Wij houden niet van onnodige regels en ingewikkelde procedures. We zijn aan elkaar gelijk en communiceren open en transparant met elkaar, onze klanten en flexkrachten. We staan open voor feedback en willen graag nog beter worden. Dit zie je ook direct terug in de passie voor het vak. Niet voor niets is ons motto “love what you do”. Want alleen dan maak je het verschil.

Wij willen naast onze standaard dienstverlening de beste zijn in het leveren van toegevoegde waarde. Dit doen wij onder andere door zelf kandidaten op te leiden tot een kwalitatief goede medewerker. Hierin blijven wij ons ontwikkelen en onderscheiden door zaken net even anders te doen.

Waarom wil jij hier werken?

Als sales manager ben jij het gezicht van MF Horeca Personeelsdiensten. Jij helpt de organisatie groeien door nieuwe klanten te werven. Klanten moeten jou natuurlijk ook weten te vinden. Een fulltime functie past hier bij (36-40 uren per week). Dit krijg je:
• Een bruto maandsalaris van €2.100 - €3.400,-
• Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon
• Auto van de zaak

Je komt te werken in een team van professionals. Bij binnenkomst op de vestiging heb je direct door dat dit niet zo maar een uitzendbureau is. Dienstverlenend, gastvrij en professioneel. Dezelfde eigenschappen die wij ook belangrijk vinden bij onze uitzendkrachten. Hard werken gaat hand in hand met een gezellige sfeer.

Wat breng jij mee?

Je weet hoe de horeca werkt en hebt een oprechte passie voor dit wereldje. Wat bedoelen we daar mee? Niet dat je het leuk vindt om af en toe met vrienden te borrelen of graag uit eten gaat. Contacten opdoen met het werken achter de bar vond je altijd geweldig, mise-en-place is bij jou een diepgewortelde term of je bent bekend met het inkopen van voorraden bij een horecagroothandel. Kortom, bij horeca verschijnt er een fonkeling in jouw ogen.

Verder:
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met werken in de horeca. Je weet hoe de lijntjes in de horeca lopen
• Een aantal jaren ervaring in de sales, bijvoorbeeld als accountmanager of sales manager
• Je komt representatief voor de dag. Een eerste indruk maak je maar één keer
• Je straalt energie en enthousiasme uit, zonder dat je als een gladde verkoper over komt

Heeft u een keuze kunnen maken?
Kun jij deze vraag met een volmondig “ja” beantwoorden en is jouw interesse voor een functie als sales manager bij MF Horeca gewekt? Reageren kan door te klikken op de sollicitatie button. Meer informatie opvragen kan via onze contactpersoon Stefan Booij, te bereiken op 06-21848307. Reageren kan tot woensdag 10 juli.

Deel deze pagina via