Starten als Accountmanager ICT

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2000 en € 2500
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Groningen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Dé opstap om als consultant in de ICT aan de slag te gaan. Opleiding krijgen waarin wij jou van starter naar consultant brengen. Je leert hoe je klanten gaat adviseren, behoeftes moet achterhalen en hoe je deals gaat sluiten. Uiteindelijk ga je de klant begeleiden met de implementatie van ons softwarepakket.

Een klantvraag kan best complex zijn. Net als ICT. Dit vraagt om een zorgvuldige begeleiding. Die krijg je van ons. Om je goed in te werken krijg je een opleiding van één jaar. We maken je bekend met onze manier van werken, wie onze klanten zijn en natuurlijk onze producten. Na het opleidingstraject ben je helemaal klaar om zelfstandig als consultant bij je klanten langs te gaan.

Jij wordt een vertrouwd gezicht van jouw klanten. Je gaat klanten adviseren en begeleiden in complexe IT vraagstukken. Nog specifieker; alles wat te maken heeft Oracle EBS. Niet bekend met Oracle? Geeft niets. Wij leren je alle ins and outs. Alles om jou goed voorbereid naar een klant te laten gaan.

Wat gaan we je leren?
• Je leert onze organisatie goed kennen, wie zijn we, wat doen we en waar staan wij voor
• We maken je bekend met Oracle EBS
• Je leert je klanten kennen; wie zijn onze klanten, hoe benader je ze en wat vinden zij belangrijk ?
• Behoefte peilen van de klant; hierin adviseer je over de mogelijkheden en haalbaarheid
• Begeleiden van de implementatie van een softwarepakket of module

Oracle EBS in het kort
Oracle EBS is management informatie systeem (ERP systeem). Alle bedrijfsinformatie in één softwarepakket. Oracle EBS bestaat dan ook uit meerdere modules. Bijvoorbeeld Customer Relationship Management, HRM, Finance, Supply chain management, etc. Op Oracle EBS kun je meerdere modules aansluiten. Afhankelijk van de klantwens en organisatiestructuur. Dit maakt het product veelzijdig en complex.

Hier ga je voor werken, Enshore
Enshore is marktleider in Oracle EBS. Met zo’n 20 collega’s bedien je meer dan twintig organisaties in Nederland. Dit zijn veelal grote toonaangevende klanten, in de zorg, overheid en groothandels. Werken aan toffe projecten, innovatieve oplossingen en nieuwe ideeën uitwerken. Dit doe je met je collega consultants, sales managers, projectleiders en developers. Samen doen is samen groeien. Daar staat Enshore voor.

Creatieve ideeën en knappe koppen komen het beste tot hun recht in de juiste omgeving. Daarom een platte organisatie zonder hiërarchie. We houden niet van onnodige regeltjes en overleggen. Allemaal belemmeringen die storend werken en weinig productief zijn.

Alle collega’s bij Enshore hebben iets met elkaar gemeen. Gek van ICT, vakidioten en een natuurlijke drive om te presteren. Niet alleen op zakelijk gebied. Een workshop solderen of gamen wordt door collega’s zelf georganiseerd. Pizza sessies, pubquizzen, bbq’en, borrels staan met grote regelmaat op de agenda. En in de zomer? Dan willen wij graag een bootje klaar hebben liggen om lekker op het Paterswoldsemeer uit te waaien

Wat breng jij mee?

ICT vind je oprecht leuk. Dit helpt je onze dienstverlening sneller te begrijpen. Wat we verder graag zien;
• Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma óf bent nu bezig met afstuderen
• Je hebt een groot analytisch vermogen en denkt makkelijk in processen
• Leren vind je leuk. Kom maar op met de volgende cursus!

Wat bieden wij jou?
Binnen één jaar word je opgeleid tot Junior Consultant. In deze periode krijg je de ruimte en vrijheid om je zelf te ontwikkelen. Daar past een fulltime werkweek van 40 uren bij. Een ideale startfunctie voor als jij het in de ICT wilt maken.
Verder:
• Een marktconform salaris, passend bij de functie en ervaring
• Vakantiegeld (8% van het bruto jaarsalaris)
• 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 dagen)
• Voldoende opleidingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding

Interesse? Zo kun je reageren
Reageren kan door je CV in te sturen, voorzien van een motivatiebrief. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton. Een persoonlijke competentietest zal deel uitmaken van de selectieprocedure. Reageren kan tot woensdag 20 februari.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze contactpersoon Stefan Booij, bereikbaar op telefoonnummer 06-21848307.

Deel deze pagina via