Accountmanager

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2700 en € 3400
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Groningen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Een accountmanager is graag buiten. Bij MF Horeca Personeelsdiensten is dat niet anders. Op pad in de dynamische wereld van de horeca. Je bent verantwoordelijk voor alle sales activiteiten bij MF Horeca Personeelsdiensten. Samen met de commercieel manager stippel je een koers uit. Een nieuwe weg naar succes om klanten te helpen met hun personeelsvraagstuk. Naar eigen inzicht verken je de markt, bezoek je prospects en maak jij nieuwe klanten enthousiast over onze dienstverlening.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Je denkt daarom mee over de toekomst en bouwt aan een professioneel salesteam. Op termijn zal leiding geven deel uit maken van je functie.

Geen klant is bij ons het zelfde; Restaurants, cafés, pubs, groothandels en grootschalige evenementen (bijvoorbeeld Noorderslag Eurosonic, FC Groningen en Martiniplaza) vertrouwen allemaal op MF Horeca Personeelsdiensten.

MF Horeca Personeelsdiensten heeft haar klanten in de noordelijke drie provincies zitten. Jouw werkgebied wordt Groningen, Friesland en Drenthe. In een zelfstandige rol ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de sales. Of in horeca termen; van amuse tot en met het dessert.

Dit ga je doen:
• Neerzetten van een strategisch sales beleid. Je werkt hierin nauw samen met de commercieel/ operationeel manager
• Creëren van nieuwe business en beheren van bestaande klanten. Je bezoekt hier voor prospects, relaties en evenementen
• Voorstellen doen bij klanten; dit doe je naar eigen inzicht
• Leiding geven aan je collega accountmanager. Voor de toekomst bouw je aan een groter sales team. Je geeft hier ook leiding aan
• Zorgen voor een correcte verslaglegging in ons CRM systeem

Waar ga jij werken?

MF Horeca Personeelsdiensten bestaat uit een team van professionele collega’s die altijd klaar staat om haar klanten op weg te helpen in de horeca. Administratie, juridische ondersteuning en het oplossen van een personeelsvraagstuk.

Wij houden niet van onnodige regels en ingewikkelde procedures. We zijn aan elkaar gelijk en communiceren open en transparant met elkaar, onze klanten en flexkrachten. We staan open voor feedback en willen graag nog beter worden. Dit zie je ook direct terug in de passie voor het vak. Niet voor niets is ons motto “love what you do”. Want alleen dan maak je het verschil.

Wij willen naast onze standaard dienstverlening de beste zijn in het leveren van toegevoegde waarde. Dit doen wij onder andere door zelf kandidaten op te leiden tot een kwalitatief goede medewerker. Hierin blijven wij ons ontwikkelen en onderscheiden door zaken net even anders te doen.

Waarom wil jij hier werken?

De dienstverlening van MF Horeca Personeelsdiensten uitbreiden én professionaliseren. Dat is de kern van deze functie. Met jouw eigen visie op sales en relatiebeheer, heb jij jouw plan klaar. Klaar om het bedieningsconcept van MF Horeca Personeelsdiensten weer op elke kaart te zetten. In een fulltime functie (36-40) krijg je:

• Een bruto maandsalaris van €2.800 - €3.400,-
• Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon
• Auto van de zaak

Je komt te werken in een team van professionals. Bij binnenkomst op de vestiging heb je direct door dat dit niet zo maar een uitzendbureau is. Dienstverlenend, gastvrij en professioneel. Dezelfde eigenschappen die wij ook belangrijk vinden bij onze uitzendkrachten. Hard werken gaat hand in hand met een gezellige sfeer.

Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een energiek en daadkrachtig persoon. Iemand die duidelijk is in zijn communicatie en handelen. Eigen ideeën omzetten in concrete acties. Niet alleen voor jou, maar ook voor je collega’s. Daarnaast ben je bekend met horeca en/of arbeidsbemiddeling.

Verder:
• HBO werk- en denkniveau
• Je weet hoe de lijntjes in de horeca lopen. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt in de horeca óf bent bekend met veel klanten in die branche
• Een aantal jaren ervaring in de sales, bijvoorbeeld als accountmanager, sales manager, intercedent of consultant
• Je komt representatief voor de dag. Een eerste indruk maak je maar één keer
• Je straalt energie en enthousiasme uit, maar ziet je zelf niet als gladde verkoper

Interesse? Solliciteren doe je hier
Heb jij interesse in een functie als accountmanager bij MF Horeca Personeelsdiensten? Reageren dan via de sollicitatiebutton. De vacature sluit op woensdag 8 mei.
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Booij. Hij is te bereiken op 06-21848307.

 

Deel deze pagina via