Projectmanager Energie & Milieu

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3900 en € 5000
 • Dienstverband Zicht op vast
 • Standplaats Groningen

Hoe ziet jouw dag eruit?

QESH kent voor jou geen geheimen, daarom pak jij als projectmanager graag het energie- en milieubeleid op met als doel: professionaliseren. Met jouw scherpe blik op bedrijfsprocessen sla jij moeiteloos een slag in het optimaliseren van de productieafdeling.

Bij onze klant, een producent in grafisch karton zijn bedrijfsprocessen volop in ontwikkeling. Als projectmanager neem jij het voortouw in het reilen en zeilen van het energie- en milieubeleid van de QESH-afdeling. Het thema energie en milieu is continu in beweging en daardoor onderhevig aan de nodige veranderingen. Jouw expertise is daarom hard nodig om onze bedrijfsprocessen op de productieafdeling te optimaliseren en efficiënt in te richten. De organisatie geeft jou een podium om jouw inzichten en ideeën de vrije loop te geven. Ideeën om de kosten te reduceren of om de productieafdeling milieuvriendelijker te maken? “Bring it on!”

In grote lijnen zien je werkzaamheden er als volgt uit:

 • Je buigt je regelmatig over milieuvraagstukken en vergunningen
 • Je zorgt voor de uitvoering van interne audits
 • Jij trekt de kar in het uitvoeren van het bestaande QESH- beleid en denkt mee over verbeteringen
 • Je neemt initiatief in het verbeteren en bewaken van de arbeidscultuur
 • Je motiveert en informeert collega’s op het gebied van energie en milieu, jij bent dé kennisdrager in de organisatie

Je staat er niet alleen voor op de afdeling Energie & Milieu. In een team van vijf collega’s ga je samen de verantwoordelijkheid aan in het verbeteren en beheren van de kwaliteitssystemen, Arbowetgeving en milieu- en energiemaatregelen. Jouw blik gericht op het energie- en milieuaspect.

Waar ga jij werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend producent van karton. Met meerdere vestigingen over de hele wereld zijn zij marktleider in hun branche. In totaal zijn er wereldwijd zo'n 450 medewerker werkzaam. Op de vestiging in Nederland zijn ongeveer 350 mensen werkzaam.

Waarom wil jij hier werken?

Het verbeteren van de bedrijfsprocessen is het speerpunt van de functie projectmanager. Om deze klus te klaren heeft een 40-urige werkweek de voorkeur. Je krijgt volop de ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan het succes van het QESH-beleid. Daar voegen we aan toe:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en het opbouwen van leeftijdsdagen bij het behalen van de 40-jarige leeftijd.
 • Salaris tussen € 3.900,- en € 5.000,- (incl. vakantiegeld) bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring 
 • Je bent eigen ondernemer binnen de organisatie, daarom is er alle ruimte voor eigen initiatief

Wat breng jij mee?

Je bent pragmatisch en voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het QESH- beleid efficiënt uit te voeren. Daarbij neem jij moeiteloos je collega’s mee in je nieuwe plannen, je inspireert en motiveert. Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde HBO- opleiding, bij voorkeur richting Energie- en milieumanagement
 • Heb je minstens 4 jaar werkervaring bijvoorbeeld als: milieucoördinator of consultant energie & milieu
 • Heb je jouw kennis en ervaring al eens in de praktijk gebracht in een productieomgeving
 • Is jouw kennis en ervaring met QESH managementsystemen up to date (ISO: 9001, 14001, 50001)

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij deze organisatie het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij onze klant. Ben jij zo iemand? Laat het ons zien en solliciteer via onderstaande solliciteer button.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Stefan bereikbaar via 050-5991493 of s.booij@mfselect.nl. Wacht niet te lang met solliciteren want de vacature sluit op 20 maart 2018.

Deel deze pagina via