Facilitair Medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 3200 en € 3700
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Leek

Hoe ziet jouw dag eruit?

In de veelzijdige functie van facilitair medewerker ben je zowel coördinerend als uitvoerend bezig. Jouw werkzaamheden richten zich op gebouw- en installatie beheer en alles wat hiermee samenhangt (onderhoud, beveiliging, keuring, inhuren van derden, etc.) voor onze vestigingen in Leek en Marum.
Met jouw communicatieve en coördinerende vaardigheden word je hét aanspreekpunt op facilitair gebied. Jij zorgt er namelijk voor dat alle faciliteiten goed zijn ingericht, zodat afdelingen zich op hun kerntaken kunnen richten.

Normen waaronder NEN 3140 spelen een grote rol binnen de facilitaire afdeling. Je hebt ervaring in het opzetten van systemen/opstellingen die bijdragen aan het borgen van deze norm. Ten aanzien van het gereedschapsbeheer verzorg je de reparatie, uitgifte en beheer en ben je verantwoordelijk voor de kalibratie en keuring hiervan.

Je onderhoudt daartoe de contacten met de externe partijen en werkt hierbij nauw samen met onze afdeling Inkoop. Daarnaast hou je je samen met de afdeling Inkoop bezig met het contractbeheer voor onderhoudswerkzaamheden, catering en interne verbouwingsaanvragen.
Tot je takenpakket hoort ook dat je zorgt voor aansturing en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden van de facilitair medewerkers (3 FTE).

Je rapporteert aan de Teamleider Service Delivery (ICT & Facility) en adviseert hem over het interne proces, personele aangelegenheden en andere relevante zaken.

Jouw afdeling:

De afdelingen ICT en Facilitair zijn aan het begin van dit jaar samengevoegd tot een nieuwe afdeling; Service Delivery en bestaat totaal uit 8 FTE. De afdeling heeft als taak om de interne organisatie te ontzorgen op het gebied van ICT en faciliteiten. Net als de organisatie is de afdeling volop in ontwikkeling. Zowel op het gebied van ICT als Facilitair willen we verder professionaliseren.

Waar ga jij werken?

Onze opdrachtgever is een specialist in de inkoop, verkoop en reparatie van industriële elektronica. Dit doen zij voor afnemers over de hele wereld. Door defecte elektronica te repareren en reviseren geven zij apparatuur een nieuwe bestemming. Een bedrijf met een enorm groen karakter dus. Ondernemen, klantrelaties op lange termijn, ontwikkeling en scholing. De rode (of eigenlijk groene…) draad? Duurzaamheid!

Waarom wil jij hier werken?

Je gaat werken in een dynamische functie in een economisch gezond bedrijf. Veel internationale klanten en een flink groeien. Je gaat aan de slag in een informele bedrijfscultuur met een goede werksfeer. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris.

Wat breng jij mee?

• Een MBO+ / HBO opleiding in de richting Elektrotechniek, Installatietechniek of Bouwkunde;
• Kennis en ervaring met onderhoud van gebouwen, terreinen en installaties;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie; bijvoorbeeld als facilitair medewerker, office manager, etc.
• Electrische installatie (NEN 3140)

Interesse? Reageer dan nu!
Is jouw interesse na het lezen van deze vacature gewekt? Stuur je CV en motivatie naar ons in. Maak hier voor gebruik van de sollicitatiebutton. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Deel via