Commercieel binnendienst medewerker audiovisueel in Eelde

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2800 en € 3200
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Eelde

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je hebt ruime ervaring als binnendienstmedewerker en weet als geen ander wat er nodig is om een goed evenement neer te zetten op het gebied van Audio, Visuals en Rigging. Dat gecombineerd met jouw commerciële vaardigheden maakt jou geschikt voor de functie van commercieel binnendienstmedewerker audiovisueel.

Voor Mertens AVR zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. In deze functie ben jij het gezicht van het bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor de klant. We zoeken iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, een grote kennis en passie heeft voor audio,visuals en rigging en sterke commerciële en organisatorische vaardigheden heeft.

Gedurende de dag word je gebeld door klanten voor de aanvraag van materiaal voor festivals, bands, theaters en bedrijfsevenementen. Met jouw parate kennis over de business kun je een goede inschatting maken van wat de klant allemaal nodig heeft en kun je hen adviseren op het gebied van passende faciliteiten. In het verhuursysteem Rentman maak je hiervan een overzicht en houd je uiteraard ook rekening met de inzet van personeel en bijkomende kosten zoals transport en verhuurtermijnen. Je maakt dezelfde dag nog een offerte en informeert bij de klant of deze naar wens is. Hierin is het belangrijk dat kennis van zaken hebt, klantgericht bent en oplossingsgericht werkt.

Naast het offertetraject houd je je bezig met de planning van de daadwerkelijke verhuur, het klaarzetten van verhuurorders voor de magazijnmedewerkers, het afstemmen met freelancers en het plannen van transport. Je gaat werken in een klein maar zeer betrokken team met veel expertise en hart voor de zaak. We zoeken dan ook iemand die in tijden van topdrukte flexibel is en die het leuk vindt om dan ook zelf proactief de handen uit de mouwen te steken.

Samen met directeur-eigenaar Chris Mertens bespreek je lopende projecten, bepaal je de prioriteiten en kun je sparren over inzet van materiaal, inhuur van freelancers en verhuurprijzen. Daarnaast wordt jouw inbreng over nieuw aan te wenden samenwerkingen met dealerships en doen van investeringen zeer op prijs gesteld.

Waar ga jij werken?

Mertens AVR is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van hoogwaardige AVR materialen en de technische productie van festivals, theatervoorstellingen en zakelijke evenementen. Ze staan bekend om hun professionaliteit, de inzet van topmaterialen en hun duurzame relaties met klanten. Naast de productie van events is de Dry hire de corebusiness van Mertens AVR en bepalend voor de kwaliteitsstandaard die het bedrijf neerzet en nastreeft.

Het team in Eelde bestaat uit vijf medewerkers. Zij vormen het basisteam en de vaste kern van het bedrijf. Voor producties en opdrachten wordt continue samengewerkt met een vast team van ervaren freelancers.

Waarom wil jij hier werken?

 • Salaris tussen €  2800 en €  3200 bruto p/m
 • 20 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
 • Direct op contract bij Mertens AVR
 • Werken in een gemotiveerd en enthousiast team van audiovisuele specialisten
 • Veel ruimte voor groei en initiatief en werken aan vele (inter)nationale topproducties 

Wat breng jij mee?

 • je hebt ruime (>5 jaar) ervaring als technicus, binnendienstmedewerker, planner of productieleider
 • je hebt actuele en (zeer) inhoudelijke kennis van audio apparatuur en kunt klanten hierin adviseren
 • je kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • je bent nauwkeurig, behoudt het overzicht en streeft naar een hoge klanttevredenheid
 • je kunt goed samenwerken in een team en hebt goede communicatieve vaardigheden

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Solliciteer dan direct of neem contact op met Rienje op 058-2039010.

Deel via