Projectmanager logistiek (HBO niveau)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 3200 en € 4200
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Nieuw-Buinen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Onze opdrachtgever, CLS Europe, is een sterk groeiende logistiek dienstverlener in E commerce Fulfilment. Om de dienstverlening verder uit te bouwen, zijn we voor hen op zoek naar een projectmanager logistiek. In deze functie ga je projectgericht werken aan logistieke uitdagingen. Binnen het huidige warehouse met een oppervlakte van ca. 9.000 m2 zullen processen nog verder geoptimaliseerd moeten worden om de sterke groei, de leveringssnelheid en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Producten vinden via het warehouse in Nieuw Buinen hun weg naar afnemers in heel Europa, maar ook verder daarbuiten. Dit geschiedt door een team van zo'n 80 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Als projectmanager ga jij onder andere vorm geven aan de inrichting en uitbreiding van het warehouse. Richt je het magazijn slim in zodat producten optimaal liggen opgeslagen voor een snelle levering. Denk je continu na over procesverbetering en hanteer je de "lean" principes. CLS verwacht de komende jaren te groeien en jij gaat dat mede mogelijk maken!

cls-europe-logo

Waar ga jij werken?

Customized Logistic Services Europe: een logistiek partner. Vanuit een strategische locatie in Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe, verzorgt CLS Europe warehousing en logistieke dienstverlening van A tot Z! Voor bedrijven die zoeken naar een 3PL die zowel grote aantallen kan verwerken als voor maatwerk, zijn zij dé logistieke partner. CLS Europe is een sterk groeiende logistiek dienstverlener in E commerce Fulfilment. Met een Duitse aandeelhouder en afzet over de gehele wereld kom je te werken in een internationaal bedrijf.

Waarom wil jij hier werken?

CLS Europe biedt een dienstverband die bij gebleken geschiktheid zal worden omgezet in onbepaalde tijd. Je krijgt een uitstekend salaris en de mogelijkheid om met dit snel groeiende bedrijf mee te groeien.

 

Wat breng jij mee?

Voor deze dynamisch en uitdagende functie zoeken wij een kandidaat die zijn/haar eerste sporen in de logistieke wereld al heeft verdiend. Heb jij tenminste 5 jaar werkervaring in de logistiek en ken je de processen binnen een groot warehouse? Ben je op zoek naar een volgende stap en wil je je verder verdiepen in logistieke vraagstukken? Dan ben jij een kandidaat waarmee we graag in gesprek gaan. Je voldoet in ieder geval aan onderstaande functie eisen:

* HBO opleiding richting logistiek

* tenminste 5 jaar relevante werkervaring

* analytisch, probleemoplossend en resultaatgericht zijn op jou van toepassing

* je bent stressbestendig en kunt omgaan met deadlines

* je legt makkelijk contact en weet je collega's mee te nemen in complexe vraagstukken en oplossingen

 

Deel via