Magazijnbeheerder Bouw

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 17
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Damwâld

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ben jij iemand die het werk ziet en behoudt jij het overzicht? Krijg je energie van een strakke planning en goede voorbereiding? Iemand zoals jou hebben we nodig! Voor een bouwbedrijf is het magazijn een belangrijke logistieke schakel. En jij als magazijnbeheerder in de bouw weet daar alles van. Want als magazijnbeheerder zorg jij voor de aan en uitvoer van bouwmaterialen. Op maandagochtend verzamelt het team zich op de vestiging. Met een kop koffie in de hand wordt de weekplanning doorgenomen. De verschillende projecten worden doorgenomen en voorbereid. Jij hebt de materialen al klaargezet voor de montage teams. Zij gaan naar de bouwlocatie om kozijnen te plaatsen. Jij bent aan het voorbereiden voor de dagen die gaan komen. Je zorgt dat alle onderdelen op voorraad zijn, de materialen klaarstaan voor montage en het magazijn overzichtelijk en netjes is. Er is veel overleg met de werkvoorbereiders die naast jouw magazijn zit. Samen met hen maak je een logistieke planning, beheer je de inkoop en zorg je voor de aanvoer voor de montage teams. Als er nieuwe kozijnen worden geleverd ben jij betrokken bij het laden en lossen. Jij ondersteunt met de heftruck en zorgt ervoor dat alle geleverde materialen op de plek in het magazijn komen. Er zijn verschillende inkomende goederen en jij organiseert dit en zorgt dat het magazijn op orde is. Als het montage team aan de volgende klus toe is heb jij alles al klaarstaan en voorbereid. Richting het einde van de dag zet je de laatste dingen klaar en komen de monteurs terug van het plaatsen van de kozijnen. Onder het genot van een drankje wordt de dag doorgenomen en kijken jullie samen vooruit naar de dag van morgen. Dan is het tijd om naar huis en heb jij alles voor je collega's al klaarstaan voor morgen zodat ze direct aan de slag kunnen!

Waar ga jij werken?

Het bouwbedrijf waar we voor op zoek zijn bevindt zich in het noordoosten van de provincie Friesland. Een MKB bouwbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen. In het bijzonder kunststofkozijnen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan dakkapellen, dakgoten en andere gevelbekleding. Door de hoge energieprijzen is het hebben van goed geïsoleerde kozijnen een slimme keus. Het bouwbedrijf beschikt over een zeer grote ervaring op kunststof gebied. Het heeft klanten in de particuliere sector maar ook opdrachten voor grotere bouwprojecten. Het bedrijf heeft een hecht team van 12 werknemers die samen de klus klaren. Het team is opgesplitst in een montage afdeling, magazijn en een kantoor waar de administratie en werkvoorbereiding plaatsvindt. Het is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Om 08:00 start de werkdag en om 17:00 sluit het bedrijf. Het bedrijf is bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. 

Doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden binnen dit bedrijf. Samenwerken is noodzakelijk om de klus op een goede manier uit te voeren. Daarom moeten de collega's op elkaar kunnen bouwen. Mensen met een open houding en die houden van een proactief team passen hier goed. Je afspraken nakomen en tegen een grap kunnen hoort erbij. Veel werknemers zijn al meerdere jaren in dienst en hebben samen dit bedrijf opgebouwd. Hier kun je een leuke baan voor langere tijd vinden. Dit bedrijf geeft iemand de tijd en ruimte om het vak te leren of verder te ontwikkelen. In een team wat passie heeft voor het vak en een nuchtere Friese sfeer heerst.

Waarom wil jij hier werken?

 • Salaris van €12,- tot €17,- bruto per uur op basis van de CAO Bouw
 • Uitzendcontract met uitzicht op een vast contract
 • Opbouw 8% vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding

Wat breng jij mee?

 • Proactief en gestructureerd
 • 4 of 5 werkdagen per week beschikbaar
 • Rijbewijs B
 • Basiskennis van bouwmaterialen
 • Heftruckcertificaat (of bereid te halen)
 • VCA (of bereid te halen)

Ben je enthousiast en zie jij jezelf in deze rol als magazijnbeheerder? Heb jij de vaardigheden die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Deel via