Container losser in Kolham (Dagdienst)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Hoe ziet jouw dag eruit?

Sla jij graag een avondje in de sportschool over? Wil je spierballen kweken, dan is dit DE baan voor jou! Wij zoeken een logistieke topper die voor langere tijd beschikbaar is. Het gaat om een fulltime baan in de dagdiensten van 07.00 - 16.00 uur. Lekker vrij in de avonden en weekenden dus!

Dagelijks komen er vrachtwagens hun goederen lossen. Deze goederen met cosmeticaproducten en huishoudelijke artikelen worden uit de container gehaald en op een pallet geplaatst. De containers worden gelost met de hand. De dozen die je op de pallet stapelt kunnen kleine doosjes zijn van 3 kilo met bijvoorbeeld scheermesjes, maar ook grotere dozen van ongeveer 10 kilo met wasmiddel. De volle pallet zet je weg met een elektrische pompwagen en dan wordt de pallet ingeseald. Na het stapelen worden de pallets opgeslagen in het magazijn. Als team zorgen jullie ervoor dat de container binnen een gestelde tijd leeg is. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkomgeving er netjes en opgeruimd uit ziet.

Waar ga jij werken?

Topbrands Europe is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Bij Topbrands ben je zeker geen eeuwige uitzendkracht! Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract bij jouw werkgever.

Waarom wil jij hier werken?

  • Een uurloon van € 11,09 per uur (19 jaar en ouder);
  • Een baan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag.

Wat breng jij mee?

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je fulltime en voor langere tijd beschikbaar bent, dan ben je van harte welkom voor een gesprek.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je misschien nog onbeantwoorde vragen? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Samira Lohstroh of Davey Groenewoud via 0598 395601. Een Whatsapp berichtje sturen naar 06 30 42 59 71 (Samira) of 06 53 20 83 27 (Davey) mag uiteraard ook.

Deel via