Klantenservice specialist

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 1900 en € 1900
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Heerenveen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw doel is helder: beantwoorden van vragen, reageren op opmerkingen en behandelen van klachten. Jij verspreidt jouw uitgekiende en doordachte communicatie via de diverse communicatiekanalen: social media, mail en telefoon. Als klantenservice specialist bedien jij niet alleen klanten in Heerenveen en Nederland, maar ook ver buiten de Nederlandse landsgrenzen. Een hele klus, waarin we jou willen aanmoedigen om het juiste advies te geven, voorzien van de laatste interne ontwikkelingen. Zo bind- en boei jij de klanten, maak jij het verschil en laat jij (en je collega’s) de organisatie groeien.

Het is wel duidelijk dat jij je bezig gaat houden met de verschillende communicatiekanalen. Je zult begrijpen dat dit een hele klus is. Om jou niet onnodig gek te maken is je werkdag ingedeeld in shifts, waarbij je elke keer een ander communicatiekanaal bedient. Je speelt moeiteloos in op de behoeften van de klant en gaat het gesprek met de klant zonder twijfel aan. Zelfstandig handel jij klantvragen af. Daarbij schakel jij makkelijk tussen de verschillende communicatiekanalen. Heb je al ervaring in een callcenter? Dan is het jou vast bekend dat je onder tijdsdruk vragen en problemen moet oplossen. Echter krijg jij in deze functie de vrijheid én creativiteit in het bedenken van goede oplossingen. Daarom is het niet belangrijk hoe lang jouw gesprekken met klanten duren, maar hoe tevreden jouw klant is na afloop van het gesprek. Jouw drijfveer is de kwaliteit van gesprekken: tevreden klanten!

Waar ga jij werken?

Op de afdeling Customer Care werk je samen met 35 collega’s. Je komt te werken in een snel groeiende organisatie binnen een jong, energiek en fris team. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en wordt er regelmatig een borrel ingelast.

Waarom wil jij hier werken?

Sinds een aantal jaren is onze opdrachtgever marktleider in de dienstverlening achteraf betalen. De organisatie is nog lang niet uitgegroeid. Met de ambitie om een ‘vanzelfsprekend betaal kanaal’ te worden is er werk aan de winkel. Om deze groeiambitie waar te maken investeren zij graag in opleiding en ontwikkeling, zodat jij je talenten maximaal kunt benutten. In de heerlijke kantoortuin naast hun gloednieuwe locatie in Heerenveen kun je maximaal ontspannen. Daar voegen we aan toe:

• Een startsalaris van € 1.900,- (o.b.v. een 40-urige werkweek)
• Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Wat breng jij mee?

Eerlijk is eerlijk, we zoeken een klantenservice medewerker die elke dag een grote glimlach meeneemt naar kantoor en samen met je collega’s de afdeling Customer Care naar een hoger plan wil tillen. Er wordt van jou verwacht dat je de klanten op een rustige en zelfverzekerde manier te woord staat, waarbij klantbeleving hét keyword is. Daarbij durf jij kritisch te zijn naar zowel jezelf als je collega’s. En verder:

• Heb je hbo- werk- en denkniveau
• Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal, Frans is een pré
• Een werkweek tussen de 24 en 32 uur
• Ben je flexibel inzetbaar

Wil jij de nieuwe collega worden?
Durf jij deze uitdaging aan te gaan om het team van klantenservice specialisten versterken? Laat het ons weten door te solliciteren via de sollicitatiebutton. De eerste selectiegesprekken vinden plaats bij MF Select in Groningen.

Ben je enthousiast geworden over deze functie, maar heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Freja Piersma, Consultant MF Select, bereikbaar op 06-27011423.

Deel deze pagina via