Bijbaan: inbound klantenservice medewerker 24 uur

 • Aantal uren per week 24 uur
 • Dienstverband Zicht op vast
 • Standplaats Heerenveen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Een diverse bijbaan met goede verdiensten, flexibele werktijden en uitdaging! Zo kan een bijbaan als inbound klantenservice medewerker worden omschreven. Inbound houdt in dat klanten jou benaderen. De klant neemt met allerlei verschillende soorten vragen via de diverse communicatiekanalen als: social media, telefoon en mail contact met jou op. Denk hierbij aan vragen over het product of de dienst, betaalafspraken en retouren.

Enkele voorbeelden van vragen die jij kunt verwachten:

 • Ik ontvang een betaaloverzicht, maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat nu?
 • Waarom ontvang ik een betaaloverzicht met administratiekosten?
 • Ik heb al betaald maar ik ontvang toch nog een betaaloverzicht. Hoe kan dat?

De gesprekken met klanten ga jij zonder twijfel aan. Je speelt moeiteloos in op de behoeften van de klant. Zelfstandig handel jij klantvragen af daarbij schakel jij makkelijk tussen de verschillende communicatiekanalen. Een groot voordeel aan het werken op de afdeling Customer Care bij deze organisatie is dat jij niet onder tijdsdruk werkt. De organisatie geeft je graag de vrijheid en creativiteit in het bedenken van oplossingen voor de klant. Daarom vinden zij het niet belangrijk hoe lang jouw gesprekken met klanten duren. Jouw drijfveer is de kwaliteit van gesprekken: tevreden klanten!

Waar ga jij werken?

Op de afdeling Customer Care werk je samen met 35 collega’s. Je komt te werken in een snel groeiende organisatie binnen een jong, energie en fris team. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en wordt er regelmatig een borrel ingelast.

Waarom wil jij hier werken?

Het grote voordeel van klantenservice werk is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of tijdrovende hobby’s. Onze opdrachtgever is sinds een aantal jaren marktleider in de dienstverlening achteraf betalen. En deze organisatie is nog lang niet uitgegroeid. Dat betekent dat er ook genoeg kansen voor jou liggen. Investeren in opleiding en ontwikkeling zodat jij je talenten maximaal kan benutten doen ze graag. Daar voegen we aan toe:

 • Een startsalaris van €1.900,- bruto per maand (o.b.v. 40 uren)
 • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
 • Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit in het werkrooster
 • Je mag per direct beginnen

De openingstijden van de afdeling Customer Care zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 13.00 uur. Genoeg ruimte om je uren te maken.

Wat breng jij mee?

Eerlijk is eerlijk, we zoeken een inbound klantenservice medewerker die een grote glimlach meeneemt naar kantoor en samen met je collega’s de afdeling Customer Care naar een hoger niveau wil tillen. Er wordt van jou verwacht dat je klanten op een rustige en zelfverzekerde manier te woord staat, waarbij klantbeleving hét keyword is. En verder:

 • Heb je hbo- werk- en denkniveau
 • Is een werkweek van 24 uur voor jou geen probleem
 • Houd je van flexibiliteit

Is dit jouw ideale bijbaan? Laat het ons dan weten door je gegevens achter te laten via de sollicitatiebutton. Wacht er niet te lang mee want op maandag 10 september 2018 sluit deze vacature. Omdat onze verantwoordelijk is om klantenservice medewerkers te bemiddelen naar onze opdrachtgever vinden de eerste kennismakingsgesprekken met MF Select plaats. We hebben gelukkig vestigingen door heel Noord-Nederland dus woon jij in Heerenveen of Leeuwarden? Dan komen we graag naar jou toe.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature inbound klantenservice medewerker? Neem dan contact op met Freja Piersma, Consultant MF Select. Zij begeleidt jou het hele proces naar je nieuwe baan. Ze is bereikbaar op 06 270 114 23.

Deel deze pagina via