Junior PHP Developer

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2500
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Groningen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Junior PHP Developer werk je in een hecht team van 11 collega's aan het bouwen van applicaties en webbased oplossingen voor de lokale overheid. Klanten zijn verspreid over heel Nederland.
Door samen te werken met teams van verschillende disciplines, zorg je ervoor dat ieder project een groot succes wordt en dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen.

Doormiddel van creatief denken zorg jij voor een kwalitatief goed eindproduct, die aan alle wensen en behoeften van de klant voldoet. Doordat je maatwerk applicaties bouwt en met meerdere projecten tegelijk werkt, ben je nooit bezig met hetzelfde. Hierin gebruik je jouw diepgaande kennis van PHP, MySQL, Javascript, CSS en HTML. Ervaring met Object Oriented Programming (OOP) zou helemaal mooi zijn!

Waar ga jij werken?

De opdrachtgever kenmerkt zich als een mensgerichte organisatie. Goede contacten met onze klanten en leveranciers vinden we waardevol. De organisatie wordt geleid vanuit bezieling en een maatschappelijk verantwoorde houding en kent een open en informele werksfeer.

Waarom wil jij hier werken?

Onze opdrachtgever biedt jou een afwisselende en uitdagende baan in een professionele omgeving, waarin je voldoende ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling. Je bent werkzaam in een gedreven team van 11 collega's. Het salaris dat je ontvangt past bij de functie en is afhankelijk van jouw ervaring en skills. De secundaire arbeidsvoorwoorden bestaan o.a. uit reiskostenvergoeding, een nabestaandenverzekering en een goede inwerkstructuur. Het betreft een fulltime functie (36-40/ p.w.).

Wat breng jij mee?

  • Afgerond HBO diploma (IT gerelateerd)
  • Kennis van PHP, MySQL en Javascript
  • Kennis van Apache, Linux is een pré
  • Je bent woonachtig in een straal van 100 kilometer vanaf Groningen (remote work is geen optie)
Deel deze pagina via