Helpdeskmedewerker

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 3050
  • Dienstverband Zicht op vast
  • Standplaats Emmen

Hoe ziet jouw dag eruit?

“Helpdeskmedewerker waarbij jij het verschil kunt maken. Als de ICT het tijdens een operatie laat afweten, moet jij er staan.”

Als helpdeskmedewerker zorg jij ervoor dat de gegevens van de patiënten en cliënten betrouwbaar, veilig, actueel en beschikbaar zijn. Vanuit Emmen bedien je je collega’s van de locaties Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal.

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede zorg, is een goede ICT essentieel. Daarom wordt er binnen de Treant Zorggroep de komende jaren hard gewerkt aan een toekomstbestendige ICT omgeving. Op de support afdeling werken honderd collega’s. De ICT afdeling bestaat uit 25 personen. Jouw klanten zijn de interne collega’s, hierbij is klanttevredenheid erg belangrijk. Je krijgt de vragen/problemen veelal telefonisch binnen, dit kunnen zijn: ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten, ik wil graag een document verwijderen uit het systeem of het systeem heeft een storing. Aan jou de taak om goed te prioriteren. Het is dus belangrijk dat je je in de klant verplaatst en dat je goed doorvraagt om erachter te komen of iets nu moet gebeuren, of dat je dit op een later moment kunt uitzoeken.

Daarnaast ben je samen met je team verantwoordelijk voor:
- gebruikersondersteuning en probleemafhandeling;
- hardware en configuratiebeheer;
- softwarearchivering;
- het invoeren en wijzigen van autorisatiegegevens;
- het genereren van management informatie.

Waarom wil jij hier werken?

Op de ICT afdeling van Treant Zorggroep zorg je dagelijks voor tevreden klanten. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een open sfeer, korte lijnen en waar mogelijkheden zijn om door te groeien. Dagelijks ben jij samen met 250 medisch specialisten en 6500 collega’s verantwoordelijk voor 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal. Het werken bij Treant Zorggroep betekent dat je gaat werken voor de grootste werkgever in dit gebied.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Dit betekent dat je kan rekenen op:
- Een werkweek van 36 uur;
- Afhankelijk van je kennis en ervaring een salaris tussen de € 2.144,- en de € 3.072,-;
- Direct een jaarcontract met de intentie tot een vast contract voor onbepaalde tijd;
- 25 vakantiedagen; 
- 8% vakantietoeslag;
- Reiskostenvergoeding.

Wat breng jij mee?

Eerlijk is eerlijk, we zoeken een helpdeskmedewerker die elke dag een grote glimlach meeneemt naar kantoor en samen met zijn/haar collega’s de afdeling naar een hoger plan wil tillen. Er wordt van jou verwacht dat je de klanten op een vriendelijke en zelfverzekerde manier te woord staat. Het is van groot belang dat de klant zich gehoord voelt. Klantbeleving is het keyword. Daarbij durf jij kritisch te zijn naar zowel jezelf als je collega’s. Verder breng jij mee:

- Een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT;
- Ervaring met grote complexe ICT omgevingen;
- Klant- en resultaatgerichte werkhouding;
- Ervaring met procesmatig werken;
- Bij voorkeur ervaring met het opstellen van gebruikershandleidingen en het opzetten van een klantendatabase;
- Goede mondelinge, schriftelijke en luistervaardigheden;
- Analytisch vermogen.

Je hebt een werkweek van 36 uur. Deze uren worden tijdens de openingstijden van de ICT afdeling ingepland, de openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 – 17.00 uur. Daarnaast word je ongeveer eens per tien weken ingepland voor het ondersteunen van de 24x7 dienst.

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan om het ICT team te versterken? Laat het ons weten door te solliciteren via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw cv en motivatiebrief voor donderdag 20 december tegemoet! De eerste selectiegesprekken vinden plaats bij MF Select in Groningen.

Ben je enthousiast geworden over deze functie, maar heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Freja Piersma, Consultant MF Select, bereikbaar op 06-27011423. 

Deel deze pagina via